Oversigt

Medius råder over .....

Dobbelthal

Multihal

Cafe

Mødelokaler

Fitness

Bibliotek

Terassen

Beach håndboldbaner

Håndboldklubben FSH88 i Holsted har investeret 55.000 kroner i en ny sommeraktivitet og håber på, det kan give lidt flere medlemmer.

I gamle dage var håndbold en sommersport og blev spillet på græs.

Det spændte de nye haller, der skød op for et halvt hundrede år siden, ben for. Håndbold blev en vintersport, men nu er der igen mulighed for at komme ud i solen og tilmed få sand mellem tæerne.

Håndboldklubben FSH88 har netop investeret i en beachhåndboldbane bag Medius Holsted - altså en kæmpesandkasse, hvor man spiller i bare tæer.

- Det er jo sjovest, når solen skinner, og der er mindst 20 grader, så det bliver først til næste sommer, vi for alvor kommer til at bruge banen, siger formand for FSH's 110 medlemmer, Erik Hansen.

Der har været talt om en sandbane i en halv snes år, men da de, der talte, ikke fik gjort noget ved det, åbnede FSH pengekassen. Banen koster 55.000 kroner. Heraf har folkeoplysningsudvalget bidraget med 30.000 skattekroner.

- Vi vil gerne skabe en sjov, ny aktivitet for vore medlemmer, og måske kan vi også få nye medlemmer, som gerne vil spille beachhåndbold, siger Erik Hansen.

Højmarkskolen kan også frit bruge sandkassen i idrætsundervisningen. Det styrker musklerne at løbe og hoppe i sandet mere og anderledes end på et hårdt, plant gulv i en idrætshal.