FSH88, Håndbold

Håndboldklubben FSH 88 er, som navnet antyder, dannet i 1988 ved en sammenlægning af håndbold-afdelingerne i Holsted KFUM og FSUI.

Klubben har i de sidste mange år, haft en god tilgang af ungdoms-spillere. Ikke mindst takket være en super indsats af ungdomsudvalget og trænerne. Klubben satser på at fortsætte denne gode trend.

Vi er repræsenteret med spillere fra U4 til og med senior rækker hos både damer og herrer.

Fællesskab, at have det sjovt med sine kammerater og det at løfte i flok skal være det der driver værket. Det skal være sjovt og udfordrende både på banen og udenfor banen. Vi skal udvikle og udnytte hinandens potentiale på bedste vis, både individuelt og som hold, men naturligvis med respekt for hvad den enkelte spiller og holdet ønsker og formår.

Håndbold er en dyr sport at drive. Der gøres en stor indsats i det daglige og ved specielle arrangementer, for at skabe en fornuftig økonomi. 

I den forbindelse skal der uddeles ros til en ansvarsbevidst og arbejdsivrig bestyrelse, samt de frivillige der hjælper til i mange forbindelser. Ligeledes skal der lyde en speciel tak til de folk i ungdomsudvalget der gennem en årrække har gjort et stort stykke arbejde. Ligesom der skal uddeles stor ros til de trænere, både i ungdom og senior, der gennem årene har ydet en stor frivillig indsats for klubbens medlemmer og klubbens økonomi. Der er faktisk rigtig mange der fortjener en stor tak.

Uden en række trofaste og loyale sponsorer fra det lokale erhvervsliv ville det ikke være muligt, at drive en håndboldklub som FSH 88 - så der skal herfra lyde en stor tak til dem.

FØLG OS OG SE ALLE OPLYSNINGER PÅ VORES HJEMMESIDE: WWW.FSH88.dk