Velkommen til Spinning i Medius

Spinning i Medius drives som et samarbejde mellem gymnastikforeningen HUGF og Medius. Samarbejdet startede i september 2021.

Spinning er for alle, der ønsker træning af kredsløbet. Nogle ønsker at tabe sig. Andre ønsker at holde cykelformen ved lige eller genopbygge den i vintermånederne. En del bruger spinning til at optræne styrke i benene eller få strammet ballerne.

Der er også dem som elsker at cykle, men som er træt af modvind og kulde. Endelig finder mange det bare sjovt, at trampe i pedalerne mens musikken spiller, og sveden bare hagler ned af kinderne.

Der er i alt 20 stk. spinning cykler. Vi kører med pulssystemet Activio, hvor alle logger sig sig ind med deres max puls. Pulsen vises på storskærm, som er med til at øge intensiteten af aktiviteten.Du kan læse mere om Activio pulssystem ved at klikke her. Du kan downloade en vejledning til oprettelse af en profil på MyActivio her.

Booking

Booking foregår via Medius' booking system. Du skal være oprettet i systemet for at kunne booke.

Ved første betaling, bliver du oprettet i systemet med et medlemsnummer og en adgangskode. Du kan herefter logge på via linket herunder.

Klik her (Web)....

Du kan booke på hold en måned frem. Hvis holdet er optaget, kommer du automatisk på ventelisten og hvis der bliver en ledig plads, vil du modtage en sms med, at du er kommet på holdet.

Priser

Priser pr. januar 2024 er:

  • 1 tur: 50,-
  • 10-turs 400,-
  • Månedskort: 250,-
  • Årskort: 1.500,-

Køb af kort foregår i Caféen.

Som noget nyt skal alle pr. 1/8 2022 betale kontingent i HUGF for at deltage. Dette gøres for at vilkårene er de samme som Jump, Yoga og alle andre aktiviteter i HUGF. Årligt kontingent koster 100 kroner og oprettes / betales på HUGF’s hjemmeside under https://hugf.dk/tilmelding/. Kontingentet skal betales årligt og gælder fra 1/8 til 31/7 hvert år.