Zoneterapi

Onsdage kl. 8-15 i Medius på 1. sal (der forefindes elevator).

v/Anita Moesgaard Nielsen, Vorbassevej 5, 6682 Hovborg.

Tlf.: 21 49 39 14

Mail: anitamnielsen@gmail.com 

Tager jeg ikke tlf. er jeg måske igang med en behandling. I så fald er du velkommen til at skrive en sms eller mail, og jeg vil besvare hurtigst muligt.

Zoneterapi: Jeg Anita Moesgaard Nielsen er nyuddannelt Zoneterapeut og udbyder zoneterapibehandlinger til voksne kr. 350,- og børn kr. 200,- Invester i dit eget helbred - gør noget godt for dig selv og bliv fri for smerter og gener. Læs mere under fanebladet: Zoneterapi.

Personlige- og holdtræninger evt. kombineret med kostvejledning og motivationscoaching:Der udbydes personlige- og holdtræninger i Hovborg Fitness Center, evt. kombineret med kostvejledning og motivationscoaching. Se mere under fanebladene; Træning, kostvejledning og/eller coaching.

Undervisning i billedkunst og egensalg: tilbydes til børnehaver, fritidsklubber samt andre institutioner og skoler med ønske om ny inspiration / nogle kreative timer eller undervisningsdage med mig. Se mere under fanebladet; Kunstundervisning. Endvidere kan der i min lille klinik på privatadr. købes kunst: Rakubrændt keramik, porcelænssmykker samt akvarel og acryl malerier. Se mere under fanebladet; Kust til salg.

Lidt for enhver smag til både kroppen og sanserne, derfor mit valgte navn; Krop og æstetik, hvor æstetik er tilknyttet kunsten - det skønne, som skal ses og opleves med sanserne.