Spinning i Medius

Sommeren er langt fra forbi, men det er ikke nogen forhindring for de spinning-interesserede i Holsted. I hele august måned kan man både mandag og fredag deltage i spinning i Medius.

I uge 36 starter endvidere hold op onsdag og torsdag – og hvis interessen er stor, kan der komme yderligere hold. ”Der har været rigtig godt gang i holdene allerede”, siger instruktør Sanne Rasmussen, som på sit seneste mandagshold havde mere end 20 deltagere. ”Vi har plads til 25 deltagere på hvert hold og når sommeren er forbi, plejer der at være rift om alle pladserne”, siger Sanne Rasmussen.

Det er Sport og Fitness, som driver fitnesscenteret i Medius, men i modsætning til andre steder, hvor spinning ofte foregår i små og indelukkede lokaler, så er spinning henlagt til hallen, hvor der en god luftcirkulation og en rigtig fin akustik.

Pulssystem
Hos Sport & Fitness anvender man pulssystemet Activio, hvor deltagerne får direkte feed-back på deres performance via en storskærm. ”Det giver en enorm motivation for deltagerne at bruge pulssystemet, da man både kan kæmpe med sig selv og med de øvrige deltagere – og så modtager man automatisk en mail med sin performance når timen er slut”, siger Sanne Rasmussen.

Fra uge 36 foregår spinning mandag og torsdag kl. 17.30-18.30, samt onsdag kl. 19.00-20.00 og fredag kl. 06.00-06.45. Holdene er ikke niveauopdelte, da alle kan være med – både nybegyndere og øvede. Hvis man ønsker en gratis prøvetime, skal man blot kontakte Sport & Fitness på telefon 91 23 05 91 eller sende en mail til holsted@sportogfitness.dk.