Sport og Fitness byder velkommen

Fitnesscentret i Medius Holsted har fået helt nye træningsmaskiner og nye bagmænd inviterer til nye måder at smide fedtet

HOLSTED: Doping er overhovedet ikke velkommen i det nyindrettede motionscenter i Medius Holsted i kæden "Sport og Fitness". Tværtimod.

- Vi vil overhovedet ikke have det, og opdager vi det, bliver vedkommende bortvist lige på stedet i to år og kan i perioden heller ikke komme i andre fitnesscentret, som er tilknyttet Antidoping Danmark, fastslår den nye leder af Sport og Fitness Holsted, Charlie Valentin. Han mener, doping er langt mere udbredt blandt amatører på landets motionscentre, end man sådan lige skulle tro.

- Det kan f.eks. være maratonløbere, som bruger en eller anden stimulans, men vi henvender os til hele familien Holsted, og de skal trygt kunne komme her uden at støde ind i en eller anden, som misbruger doping. Forældre skal også trygt kunne sende deres børn og unge uden at bekymre sig om, at de falder i noget skidt. Det her skal være et trygt sted for alle, understreger Charlie Valentin.

- Vi kommer også til at vægte det sociale aspekt højt - både før, under og efter træningen. Vi vil stå klar med en god kop kaffe eller te. Vi får etableret et cafeområde i centret, hvor det sociale kan dyrkes i fulde drag - kaffe og te er gratis.

Alle træningsmaskiner i det gamle center er sendt på pension og erstattet af splinternye apparater, som ifølge Charlie Valentin er langt bedre.

- Har man f.eks. bøvl med en skulder, er de nye maskiner bedre til at træne skaden væk.

Det gamle motionscenter havde omkring 500 brugere, og de følger automatisk med over i den nye kæde.

Centret har åbent alle ugens dage og vil være bemandet i nogle timer både formiddag, eftermiddag og aften.