Velkommen til Sport og Fitness Medius Holsted

Sport og Fitness Holsted vil blive dit valg, hvis du ønsker veluddannede instruktører, personlig betjening samt et hyggeligt og afslappet center, hvor der er plads til alle. Vores instruktører kommer til at stå klar til og hjælpe dig – vi stræber efter og yde den bedste service, og rådgivning – samt en god stemning. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg os endeligt – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Gratis programlægning hos Sport og Fitness Holsted

Vi  vil hjælpe dig igang og tager udgangspunkt i den du er. Vi tilpasser programmet efter dine træningsønsker og mål. Som medlem Sport og Fitness Holsted vil du også få gratis program opfølgning – så er du gået i stå med din træning, så lad os hjælpe dig videre. Kom godt igang hos Sport og Fitness Holsted – verdens bedste træning, er den der bliver gjort.

Hvem træner i Sport og Fitness – Dit Center Holsted? 

Ganske almindelige mennesker, der gerne vil have en sund og aktiv livsstil. Vi hjælper dig i gang og tager udgangspunkt i DINE træningsønsker og mål. Vi fokusere på hele familien og kan tilbyde træning til alles behov: tyk, tynd, høj eller lav – vi har plads til dig! Vi møder dig i øjenhøjde – hos os er der ingen fitnesshysteri! Centeret er ikke for store bodybuildere, og du behøver ikke have det nyeste og smarteste tøj på for at træne hos os!

Er du ny hos os?

Som nyt medlem får du lagt et personligt træningsprogram, som er afstemt efter dine ønsker og behov. Vi tager i den forbindelse højde for evt. skader og svagheder. Programmet følges løbende op efter behov – første gang efter 4 til 5 uger. Vores instruktører har en faglig baggrund som fitnessinstruktør og rehabiliteringsinstruktør.

Cafe og hygge

Vi kommer til at vægte det sociale aspekt højt – både før, under og efter træningen. Vi vil stå klar med en god kop kaffe eller te. Vi får etableret et cafeområde i centeret, hvor det sociale kan dyrkes i fulde drag – kaffe og te er gratis. Vi ses i Sport og Fitness Holsted.

Med venlig hilsen Sport og Fitness Medius Holsted

Bemanding i Fitness

Mandag 09:00 – 11:00 / 17:00 – 19:00
Tirsdag 09:00 – 11:00 / 17:00 – 19:000
Onsdag 10:00 – 15:00
Torsdag 09:00 – 11:00 / 17:00 – 19:00
Fredag 09:00 – 11:00

På disse tidspunkter kan vi være behjælpelige med indmeldelse, programlægning, pause af medlemskabet, booking på hold og meget mere.