Invititation

Julefrokost i Medius Holsted

Vi vil hermed invitere til  julefrokost i Medius Holsted

MELD JER TIL ALLEREDE NU DER BLIVER RIFT OM BILLETTERNE

Lørdag den 28. november 2020

Festen starter kl. 18.00 hvor vores barpersonale er klar til at tage imod jer.

Vi og musikken siger godnat kl. 01.00

Madam Blå & Pop-Rockerne og DJ Jimi Rosa er tilbage og klar til at fyre en fest af !

Endnu en gang er der lagt op til et brag af en fest, hvor musikken leveres af vores trofaste husorkester. De levere en fantastisk fest og underholdning der sent vil blive glemt.

Igen i år er der et begrænset antal billetter da vi vil gentage de sidste års intime succes.

Billetsalget lukker ved 550 tilmeldinger så derfor skal i skynde jer at få jer tilmeldt.. Tilmelding senest d. 1. november eller ved udsolgt.

Tilmelding kan ske på vores hjemmeside http://www.mediusholsted.dk/index.php?id=159

Maden leveres af Allan’s Diner, som er ensbetydende med mad af høj kvalitet og super service. Der venter dermed gæsterne en herlig madoplevelse med en rigtig lækker julefrokost buffet.

Der lægges vægt på en julefrokost af meget høj kvalitet uden at den skal koste en formue. Prisen for hele arrangementet er således kun 325 kroner pr. deltager inkl. garderobe og priserne i baren holder vi som sædvanligt på et fornuftigt niveau.
På vores hjemmeside www.mediusholsted.dk er der meget mere information og det er også muligt at se billeder fra de sidste års julefrokost.

Vi håber du vil benytte dig af dette tilbud og glæder os til at høre fra dig snarest muligt. For yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte en af nedenstående personer i festudvalget.

Med venlig hilsen
Støtteforeningen for Medius Holsted